No menu items have been found.
No menu items have been found.Bereken je Nine Star Ki reeks


Jouw reeks = jouw blauwdruk = jouw persoonlijke handleiding

Jouw blauwdruk is uniek en maakt jou wie je bent. De dag waarop jij geboren bent is bepalend geweest voor jouw blauwdruk.Hoe sta jij in het leven? Welke karakteristieke eigenschappen heb je, welke behoeften heb je en wat zijn jouw gaven en wat zijn jouw valkuilen?

Gebruik de calculator om jouw eigen Nine Star Ki reeks te berekenen en ontdek uit welke elementen en verschijningsvormen jouw persoonlijke blauwdruk bestaat!


De calculator geef je een algemene uitleg van de getallen waar jouw reeks uit bestaat.
Wil je jouw persoonlijke blauwdruk op maat gemaakt kijk dan bij mijn aanbod en bestel het KiDSKompas.


Bereken hier jouw reeks...
en laat de magie beginnen

Persoonlijkheidsgetal
Emotie- /kindgetal
Handelingsgetal
Eerste getal
Persoonlijkheidsgetal
Dit getal is gebaseerd op je geboortejaar en laat zien wat jouw persoonlijkheid is. Het is het belangrijkste getal, het meest dominante getal. Het onthult de drijvende kracht achter jouw persoonlijkheid en hierin ligt jouw potentieel voor groei en ontwikkeling. Wie ben je nou echt en met welk pakket eigenschappen ben je naar deze aarde gekomen!
Tweede getal
Emotie- / kindgetal
Het tweede getal is je maandgetal en laat zien hoe jij je voelt in emotie. Het zegt iets over jouw innerlijk. Wanneer je gestrest of emotioneel bent, onder druk staat, tegenslag hebt of wanneer je heel blij bent val je terug in het gedrag wat hoort bij het tweede getal.
Derde getal
Handelingsgetal
Het derde getal is gebaseerd op je geboortedag. Het is de samensmelting van het eerste en het tweede getal. Dit getal laat zien hoe jij handelt; hoe jij de dingen doet. Het is ook het getal dat laat zien hoe jij overkomt op anderen. Dit is wat mensen zien als ze jou niet goed kennen; de eerste indruk die ze van jou krijgen.
Kinderen
Bij kinderen onder de 18 jaar is het goed kijken naar het gedrag van jouw kind om te bepalen of jouw kind zich in het eerste of tweede getal bevindt. Tot het vierde jaar bevindt een kind zich meestal in het tweede getal. Tussen de 4 en de 18 jaar maken kinderen de transitie door van het tweede getal naar het eerste getal. Wanneer ze meer hun verstand (ratio) gaan gebruiken wordt het eerste getal dominanter. Kijk bij kinderen dus vooral naar het eerst en tweede getal want daar zul je je kind in herkennen. De combinatie van de getallen en de positie van de getallen zorgen bij iedereen voor een unieke wisselwerking.

Wil jij weten waar de kracht ligt van jouw kind en zijn

persoonlijke blauwdruk leren herkennen en gebruiken?

>