No menu items have been found.


Ik regel het!

SparkKi helpt ouders die hun kinderen op EIGEN WIJZE de wereld willen laten ontdekken!

SparkKi KiDSKompas - de persoonlijke handleiding van jouw kind

Vraag jij je weleens af waarom jouw ene kind de dingen doet op zijn manier en jouw andere kind het totaal anders doet? Waar komt dit toch vandaan? Waarom springt jouw zoon altijd het diepe in en kijkt jouw dochter juist de kant uit de boom?

Waar komt de invulling van het karakter van jouw kind vandaan?

Het ligt allemaal vast in de blauwdruk van jouw kind die hij of zij heeft meegekregen op het moment van geboorte. De energetische blauwdruk van jouw kind volgens de Nine Star Ki Astrologie in het jasje van het KiDSKompas.

1 op 1 Coaching - voor kids én tieners

Soms weet je even niet zo goed wat je moet doen. Je ziet dat jouw kind niet lekker in zijn vel zit, het loopt even niet zo lekker! De emoties van jouw kind die naar bovenkomen in hoe hij zich gedraagt zorgen voor strijd, frustratie en een gevoel van machteloosheid. Als ouder wordt jouw lontje steeds korter maar die van je kind ook.... 

Ik kan jullie helpen door jouw kind zijn eigen superpowers te laten ontdekken en begrijpen. Beeld geven aan gevoelens en emotie. Snappen waar het vandaan komt zorgt vaak voor een oplossing! 

You are You KiDS - Online Programma

Het online programma speciaal voor ouders die hun kinderen willen laten STRALEN vanuit hun eigen element! Een programma bomvol waarde, video's en een werkboek. Je leert de persoonlijke blauwdruk van jouw kind te herkennen en te gebruiken in het dagelijks leven!

Nine Star KiDS Posters - alle verschijningsvormen voor aan de muur

Speels vormgegeven posters voor aan de muur in je praktijk of op de kamer van je kind!
Deze posters geven op een leuke vrolijke visuele manier een heel duidelijk overzicht van de zes belangrijkste eigenschappen en behoeften per verschijningsvorm.

Stip.deReeks - de babyblauwdruk als kraamcadeau

De Nine Star Ki reeks van jouw kind op maat gemaakt voor aan de muur! In één oogopslag zijn persoonlijke blauwdruk visueel weergegeven! Waarom doet jou kind wat hij doet, welke manier past bij jou kind? Hoe uit hij zich en hoe kan hij echt stralen én zichzelf zijn!

Geef de ouders van de newborn de superpowers van hun kind cadeau!

Wil je weten of jij een regelmus nodig hebt?

Download de checklist! 

Dldkfldkfldskfldskfldskfldskflkdslfkdslfksd

>