KiDSKompas

Ik help kinderen om in zichzelf te geloven.
Hun talenten te ontdekken, te vertrouwen op wat ze wel én niet kunnen waardoor ze stevig in hun schoen staan zodat ze op hun eigen wijze de wereld kunnen ontdekken.
Het op maat gemaakte KiDSKompas geeft nieuwe perspectieven en
verrassende inzichten over de superpowers die jouw kind in zich heeft.

Voor jonge kinderen én voor tieners!

Waar loopt jouw kind vast en waar heeft hij behoefte aan?
Herken jij jouw kind terug aan de hand van zijn unieke blauwdruk?
Het KiDSKompas is dé persoonlijke handleiding gebaseerd op je geboortedatum!

"Mam, lees het maar goed dan weet je wat mijn gebruiksaanwijzing is"


Verhelderend • Nieuwe perspectieven • Handvaten

Mooi om te zien hoe gedetailleerd de omschrijving is en precies aangeeft wat hij nodig heeft qua ontwikkeling maar ook emotioneel gezien.

Dank je Liel, super handig en mooie  waardevolle handleiding en niet alleen voor ouders maar ook voor jongeren zelf!

Stefan

De reactie die mijn dochter gaf na het lezen van het KiDSKompas ontroerde mij. Ze zei "zie je nou wel dat ik niet gek ben, ik doe het gewoon op mijn manier en dat komt niet altijd even vriendelijk maar dat is mijn manier!" Ik ben je heel erg dankbaar Liel voor wat het KiDSKompas aan gesprekken tussen mij en mijn dochter heeft opgeleverd. 

Nicoline

Begin dit jaar lieten wij Liel een KiDSKompas voor onze, toen 3 jarige, zoon maken, het is zo gaaf om dit er regelmatig bij te pakken. Eerst herkenden wij hem nog niet echt in zijn 9 Vuur. Nu een dik half jaar later zien we steeds meer van zijn eerste getal. Alles klopt wat Liel beschrijft. Zijn angsten en zijn behoeften, zijn manier van aandacht vragen en hoe hij in de belangstelling wilt staan! Echt leuk om te lezen en wat je er als ouders mee kan doen! Dank je Liel, heel waardevol.

Flo

Het KiDSKompas

Vraag jij je weleens af waarom jouw ene kind de dingen doet op zijn manier en jouw andere kind het totaal anders doet? Waar komt dit toch vandaan? Waarom springt jouw zoon altijd het diepe in en kijkt jouw dochter juist de kat uit de boom?

Waar komt de invulling van het karakter van jouw kind vandaan?

Het ligt allemaal vast in de blauwdruk van jouw kind die hij of zij heeft meegekregen op het moment van geboorte. De energetische blauwdruk van jouw kind volgens de Nine Star Ki Astrologie in het jasje van het KiDSKompas.

Persoonlijke handleiding

Het KiDSKompas is gebaseerd op de geboortedatum van jouw kind. De geboortedag van jouw kind wijst hem de weg, als hij die weg volgt blijft hij op zijn pad en komt hij thuis bij zichzelf. Raakt hij verdwaalt en weet hij even niet welke kant hij op moet, staat hij misschien met pech langs de weg of is hij op iemand anders pad gekomen dan kan dat voor verwarring en paniek zorgen. Ik help jouw kind om dan de weg weer te vinden en thuis te komen bij zichzelf.

Het KiDSKompas biedt inzicht in zijn persoonlijke handleiding. Waar heeft jouw kind behoefte aan? Wat zijn zijn superpowers en valkuilen? Hoe denkt hij na over dingen? Hoe reageert hij vanuit emotie? Waar kan jouw kind hulp bij gebruiken? 

Ontdek de superpowers van jouw kind!

Het KiDSKompas geeft inzicht in de grootse superpowers van jouw kind maar leert je ook wat de hobbels op zijn weg kunnen zijn. Waar heeft hij behoefte aan en waar zou hij wel wat hulp bij kunnen gebruiken? Jullie leren samen begrijpen waarom hij de dingen doet zoals hij doet. Waarom hij reageert zoals hij reageert, waarom hij voelt zoals hij voelt maar ook hoe anderen jouw kind zien.
 
Hoe fijn zou het zijn als je beter weet hoe je jouw kind kan begeleiden vanuit zijn eigen behoefte, hij (nog) meer op zichzelf kan vertrouwen omdat hij weet waar zijn kracht ligt. Vertrouwen in jezelf en geloven in jezelf zodat je de wereld op je EIGEN Wijze kan ontdekken; dat is prachtig krachtig! De kracht zit hem in het leren omgaan en herkennen van zijn Nine Star Ki blauwdruk.

Ik help je de weg (terug) te vinden naar een (nog) fijnere omgang met jouw kind. Een kind dat beter in zijn vel zit, zich begrepen voelt door zijn ouders én waar hij goed in is en waar hij hulp bij kan gebruiken. Hij weet nu wat zijn superpowers zijn en hoe hij deze kan inzetten. Voor het kind zelf (als het oud genoeg is om het te begrijpen) is de herkenning in zijn eigen krachten en hobbels van zijn blauwdruk heel erg waardevol en waar ze vertrouwen uit kunnen putten en zo echt in zichzelf geloven! DIT BEN IK!


Ben jij nieuwsgierig naar de blauwdruk van jouw kind? Bestel dan nu het op maat gemaakte KiDSKompas!

Zie je nou wel dat ik niet gek ben, ik doe het gewoon op mijn manier en die is gewoon wat botter en harder dan een ander!

- meisje 14 jaar - 

Ik heb al zo vaak gezegd tegen de juf dat ik echt mijn best doe om stil te zitten maar ik kan het gewoon niet! Dan kan je me toch beter helpen bij hoe ik wel mijn taken afkrijg op school in plaats van strafwerk laten maken omdat ik niet stil kan zitten!

- jongen van 11 jaar - 

Mam, dit is gewoon mijn gebruiksaanwijzing!

- jongen van 15 jaar - 

Waar bestaat het KiDSKompas uit?

 • Uitleg Nine Star Ki en persoonlijke blauwdruk
 • Stip.deReeks: de reeks in één oogopslag
 • Waar heeft jouw kind behoefte aan kijkend naar zijn blauwdruk?
 • Waar kan jouw kind (extra) hulp bij gebruiken kijkend naar zijn blauwdruk?
 • De drie getallen van reeks van jouw kind nader bekeken en uitgelegd
 • De ontbrekende elementen in de reeks van jouw kind en hoe je deze toch kan toevoegen in zijn dagelijks leven.
 • Wist je datjes!
  Bnn'ers met het zelfde eerste getal in de reeks en voor kinderen t/m 8 jaar boekentips en to do & speeltips

SparkKi KiDSKompas


Je leert wat de blauwdruk van jouw kind(eren) is en hoe je deze kan gebruiken!
Wat zijn zijn unieke eigenschappen, kwaliteiten, uitdagingen en valkuilen.
Hoe ziet zijn gevoelswereld eruit en op welke manier handelt hij en komt hij over op anderen?
Waar kan hij extra hulp bij gebruiken?


NU €187,-

"Verhelderend en praktisch inzetbaar; een prachtig document wat je steeds kan raadplegen"

 • Speciaal op maat gemaakt aan de hand van de geboortedatum van jouw kind.
 • Als PDF in je mailbox binnen 7 werkdagen.
 • Bonus: Stip.deReeks van jouw kind bijgevoegd op A4 formaat als PDF (om op te hangen of in te lijsten).
 • Na bestelling ontvang je een mail met een korte vragenlijst zodat het KiDSKompas volledig op maat gemaakt kan worden.

Als je zoon 16 jaar is zou je het idee hebben dat je hem goed kent en dat is ook wel zo alleen door Liel en het KiDSKompas kregen de gedachten ook een écht een plek. Bijzonder om te lezen en te herkennen dat hij nog sterk in zijn emotie getal zit ook al is hij al 16 jaar. 

Nan

Het mooie is dat ik voor zowel mijn dochter van 7 als mijn zoon van 14 jaar een KiDSKompas heb laten maken. Twee totaal verschillende kinderen vragen om verschillende 'aanvliegroutes'. Spot on om te zien waar mijn beide kinderen behoeften aan hebben. Heb het zelfs gedeeld met de juf en de mentor. Mijn zoon vond het heel fijn te lezen, hij herkende zichzelf en zei: "Lees dit maar Mam dan heb je mijn gebruiksaanwijzing!"

Nienke

You SparkKi the most when You are You!

Liel

Is het KiDSKompas wat voor mij en mijn kinderen?

>