Wie ben ik!

Hoi, Ik ben Liel!

Toen ik "klein" was...

Toen ik 16 jaar was kreeg ik van mijn ouders twee kaartjes voor een 4-daags seminar van Tony Robbins in Frankfurt. Dit weekend veranderde mijn leven. Gefascineerd door het menselijke brein en hoe je zelf in staat bent om dingen voor je te laten werken in plaats van tegen je rolde ik in deze 'personal development' wereld en ging al heel snel doen wat ik ├ęcht zelf wilde.

Ik doe waar ik blij van word.
Ik doe waar ik goed in ben, en daar word jij blij van!

WIN WIN!

Van het organiseren van events van 10 of 10.000 personen in een enorme zaal of in een boerderij in de middle of niks in Spanje; ik regelde het! Regelen zit in mij. Van kids af aan organiseerde ik feestjes, hockeykampen, reunie's... als er iets geregeld of gemaakt moest worden zei iedereen altijd "Oh vraag Liel even, die doet dat zo!" 

Zo regelde ik van alles in binnen en buitenland voor kleine ondernemers en voor Giants zoals Tony Robbins. Mijn liefde voor "zelf doen" en mijn oneindige creativiteit, mee-denk capaciteit en out of the box denken maakt wie ik ben. I show up as myself! 

Al meer dan 15 jaar ben ik eigen ondernemer; jarenlang als jongeren- en kindercoach, Nine Star Ki Astrologie Coach en ik ben actief als Kindertekeningen Expert. Ik geef workshops (aan leerkrachten, pedagogisch medewerkers, studenten etc) over welke informatie een kindertekeing jou kan geven als je weet waar je naar kan kijken! 
Mijn passie is dan ook de Beeldentaal in de breedste zin van het woord :-)

Wat begon als het vertalen van content in iets creatiefs is uitgegroeid als iets waar ik extreem blij van wordt. Jouw helpen jouw content in een mooi jasje te gieten. Jouw laten nadenken over dat wat je doet als coach of ondernemer en dit omzetten in een visuele kaart. Mijn vermogen om mee te denken en anders te denken geeft jouw inspiratie en inzicht in hoe je jouw onderneming nog meer vanuit jouw eigen kracht met de wereld kan delen! 

Ik wil jou helpen!
Ik regel het voor je!
Ik ben graag jouw meedenk-shoot-me-mindmap-partner!

>