No menu items have been found.
No menu items have been found.

Werkwijze

Creatief, beeldend, speels, onbevangen & nieuwsgierig

Nadat we elkaar voor het eerst telefonisch gesproken hebben ontvangen jullie per mail een vragenlijst die jullie samen als ouders en met jullie kind mogen invullen. Op deze manier hebben jullie alle tijd om de vragen en ontdekkingsgebieden rustig te bespreken. De ingevulde vragenlijst ontvang ik dan graag retour voordat het intakegesprek plaats vindt.

Intakegesprek

Ik kom voor het intakegesprek bij jullie thuis waar alle ruimte is om vragen te stellen en kijken we samen naar de behoeften van jullie kind, jullie eigen behoeften en verwachtingen. Wat is de huidige situatie, waar gaan we ons op focussen tijdens het coachingtraject? Bij het intakegesprek zijn beide ouders en het kind (gedeeltelijk) aanwezig.

Op ontdekkingsreis

Vervolgens plannen we de eerste coach momenten samen in. Op een creatieve, beeldende en speelse manier ga ik met jullie kind op ontdekkingsreis. Ik zal diverse werkvormen toepassen die helemaal passen bij jullie kind en het doel van het traject.

Het coachtraject bestaat uit gemiddeld 7 coach momenten met jullie kind. Gedurende deze periode worden jullie als ouders uiteraard meegenomen, hoe jullie jullie kind kunnen ondersteunen en waar jullie aan bij zouden kunnen dragen. Er zal na 4 coach momenten   een tussentijdse evaluatie plaatsvinden met de ouders. 

"Op een creatieve, speelse manier ontdek ik samen met het kind wat zijn sprankelkracht is! 

Dat kleine geluk waardoor hij een sparkle in zijn ogen krijgt en vol vertrouwen zichzelf kan zijn is een machtig mooi avontuur en van waar uit

zijn eigen magie kan ontstaan!"

Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ben gecertificeerd in:

√ POPtalk & POPtalk Rouw&Verlies Coach
√ Nine Star Ki Coach
√ Jongerencoach
√ NLP Master Coach & NLP Master            Practitioner
√ Time Line Therapy® Master                      Practitioner & Master Hypnotherapie
√ Kindertekeningen Lezen en Begrijpen

Ik ben ook eigenaar van Talking Drawings daar geef ik workshops over de wondere wereld die schuilgaat achter een kindertekening.

EIGEN WIJZE

Mijn missie is om kinderen te laten zijn wie ze écht zijn zodat ze kunnen SPRANKELEN
In de wereld van nu moeten we allemaal zoveel. Er wordt met name van ons gevraagd om ons aan te passen. Aanpassen aan ongeveer alles. Het tempo, je manier van denken, voelen en je gedrag. Wat als we allemaal zouden mogenZIJN wie we ÉCHT zijn?

Ik wil alle ouders stimuleren om hun kinderen - op hun eigen wijze, naar hun eigen behoefte en vanuit het eigen element -de wereld te laten ontdekken!

JEZELF ZIJN


>