No menu items have been found.
No menu items have been found.

Wie ben ik!

Hoi, Ik ben Liel!

Toen ik "klein" was...

Toen ik 16 jaar was kreeg ik van mijn ouders twee kaartjes voor een 4-daags seminar van Tony Robbins in Frankfurt. Dit weekend veranderde mijn leven. Gefascineerd door het menselijke brein en hoe je zelf in staat bent om dingen voor je te laten werken in plaats van tegen je rolde ik in deze 'personal development' wereld.

Ik doe waar ik blij van word.
Ik doe waar ik goed in ben, en daar word jij blij van!

WIN WIN!

Van het organiseren van events van 10 of 10.000 personen in een enorme zaal of in een boerderij in de middle of niks in Spanje; ik regelde het! Regelen zit in mij. Van kids af aan organiseerde ik feestjes, hockeykampen, reunie's... als er iets geregeld of gemaakt moest worden zei iedereen altijd "Oh vraag Liel even, die doet dat zo!" 

Zo regelde ik van alles in binnen en buitenland voor kleine ondernemers en voor Giants zoals Tony Robbins. Mijn liefde voor "zelf doen" en mijn oneindige creativiteit, mee-denk capaciteit en out of the box denken maakt wie ik ben. I show up as myself! 

Al meer dan 15 jaar ben ik eigen ondernemer; jarenlang als jongeren- en kindercoach, Nine Star Ki Astrologie Coach, Beeldentaal & Kindertekeningen Expert en ontwerper pur sang. Wat begon als het vertalen van content in iets creatiefs is uitgegroeid als iets waar ik extreem blij van wordt. Jouw helpen jouw content in een mooi jasje te gieten. Jouw laten nadenken over dat wat je doet als coach of ondernemer. Mijn vermogen om mee te denken en anders te denken geeft jouw inspiratie en inzicht in hoe je jouw onderneming nog meer vanuit jouw eigen kracht met de wereld kan delen! 

Ik wil jou helpen!
Ik regel het voor je!
Ik ben graag jouw meedenk-shoot-me-mindmap-partner!


"Bestaat er geen gebruiksaanwijzing?"

7 jaar geleden mocht ik moeder worden van ons eerste kind, een prachtige zoon. Gevoelig, ongeduldig, vrolijk en heel erg druk. Twee jaar later in oktober 2017 kwam onze dochter ter wereld. Twee totaal verschillende kinderen, wat al vanaf dag 1 merkbaar was, die ook totaal verschillende behoeften hebben. Ik zat soms met mijn handen in het haar omdat ik het als moeder zo graag goed wilde doen voor allebei. Maar bij de ene werkte het zus en de andere zo. Ben ik nou gek, ik spreek toch geen Chinees heb ik regelmatig gedacht! Ik weet nog heel goed dat ik op een dag tegen mijn moeder zei: "Bestaat er niet een gebruiksaanwijzing voor elk kind, wat zou dat toch het leven makkelijker maken!". 

Blijf jezelf ontwikkelen

De drang naar meer, mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen heeft ervoor gezorgd dat ik zelf mijn pad kies. Ik hou enorm van mijn vrijheid en een vaste plek is niks voor mij, ik doe en leer echt wat ik leuk vindt! Inmiddels ben ik al sinds 2007 eigen ondernemer en heb ik de meest leuke dingen gedaan. Als jongerencoach heb ik veel kinderen en tieners op weg geholpen, als kok heb ik op mooie locaties mensen heerlijk eten voorgeschoteld, als coach heb ik (gast)ouders en leerkrachten kennis laten maken met de wereld die schuilgaat achter kindertekeningen en nu voel ik mij als een vis in het water als SprankelCoach voor kinderen en hun ouders.

Doe ik het wel goed?

Onze kinderen worden groot en zien de wereld door hun eigen bril, ze zien de wereld vanuit zichzelf. De afgelopen 2,5 jaar waren intens, de kinderen waren heel veel thuis, mijn man werkte heel veel en ik voelde me af en toe heel ellendig, doe ik het wel goed? Soms totale chaos in huis, ruzie tussen de kinderen, wrijving tussen mij en de kids....ahhhhhh doe mij een gebruiksaanwijzing!!

Ken je SPRANKELkracht!

En toen kwam Nine Star Ki op mijn pad. Ja! Het bestaat die gebruiksaanwijzing. Inzicht in je energetische blauwdruk, jouw persoonlijke handleiding, laat je thuiskomen bij jezelf. Ineens kreeg ik door waarom ik reageer zoals ik reageer of de dingen doe zoals ik dat doe. Dat mijn manier niet automatisch de manier van mijn kinderen is. Ik weet nu dat mijn twee totaal verschillende kinderen totaal verschillende gebruiksaanwijzingen hebben. Hoe fijn voor mij maar helemaal voor mijn kinderen. Ik weet nu wat ze nodig hebben, waar hun behoefte ligt, wat hun uitdagingen zijn en waar hun grootste SPRANKEL kracht zit! 

SPRANKEL-traject

Elk kind is anders en daarom start ik een Sprankel-traject altijd met elk kind altijd door zijn persoonlijke blauwdruk in kaart te brengen. Vanuit dit vertrekpunt gaan we samen op avontuur. Op een creatieve, speelse manier positief en oplossingsgericht coachen. Wat kan je wél, waar ben je goed in en hoe ga je om met dat volle hoofd, die onrustige benen en jouw boosheid. We onderzoeken de hulpvraag en pakken deze spelenderwijs met behulp van allerlei aantrekkelijke methoden aan zoals: POPtalk, Gevoelsverkenner, Schatgravers, Dierenkaarten, Emotiemeters en nog veel meer! 

Ik neem jouw kind heel graag mee op een sprankelende reis zodat hij (weer) kan stralen op zijn EIGEN WIJZE en écht zichzelf kan zijn! 

"Op een creatieve, speelse manier ontdek ik samen met het kind wat zijn sprankelkracht is! 

Dat kleine geluk waardoor hij een sparkle in zijn ogen krijgt en vol vertrouwen zichzelf kan zijn is een machtig mooi avontuur en van waar uit

zijn eigen magie kan ontstaan!"

Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ben gecertificeerd in:

√ POPtalk & POPtalk Rouw&Verlies Coach
√ Nine Star Ki Coach
√ Jongerencoach
√ NLP Master Coach & NLP Master            Practitioner
√ Time Line Therapy® Master                      Practitioner & Master Hypnotherapie
√ Kindertekeningen Lezen en Begrijpen

Ik ben ook eigenaar van Talking Drawings daar geef ik workshops over de wondere wereld die schuilgaat achter een kindertekening.

EIGEN WIJZE

Mijn missie is om kinderen te laten zijn wie ze écht zijn zodat ze kunnen SPRANKELEN
In de wereld van nu moeten we allemaal zoveel. Er wordt met name van ons gevraagd om ons aan te passen. Aanpassen aan ongeveer alles. Het tempo, je manier van denken, voelen en je gedrag. Wat als we allemaal zouden mogenZIJN wie we ÉCHT zijn?

Ik wil alle ouders stimuleren om hun kinderen - op hun eigen wijze, naar hun eigen behoefte en vanuit het eigen element -de wereld te laten ontdekken!

JEZELF ZIJN


>